Jump4Joy

*************Corona update****************

Sinds 1 juli mogen we terug binnen sporten met 50 personen. Wij gaan niet met 50 personen tegelijk sporten aangezien we dit niet verantwoord vinden naar de oppervlakte toe. Een coronamaatregel die blijft gelden is dat er gereserveerd dient te worden. Gelieve te reserveren via onze website www.bootiecamp.be. Wij dienen  deze lijst in Coronatijden minimum 2 weken bij te houden. Wij mogen nu binnen sporten met een maximum aantal personen. Annuleer tijdig (minimum 24u op voorhand) je plaatsje indien je niet kan komen. Anderen gaan blij zijn om je plaatsje te kunnen innemen.

Bij binnenkomst dien je je handen te ontsmetten aan het tafeltje waar je aanwezigheid genoteerd wordt. Daarna mag je doorlopen naar een vak. Dit vak is heel de les voor jou bestemd.

*******************************

Jump4Joy is een zeer intensieve training op trampolines. Deze populaire les is een eenvoudige, leuke en efficiënte manier om aan een fit en gezond lichaam te werken. De leuke en gemakkelijk te volgen choreografieën zorgen voor een pittige workout waarbij de tijd voorbij vliegt. Kortom Jump 4 Joy!

Benodigdheden:
– sportschoenen (geen zwarte zolen)
– sportkledij
– handdoek
– water.

Vergeet voor deze lessen niet tijdig te reserveren.

Kostprijs:
11 euro per les of 100 euro per 10 beurtenkaart. De kaart is 6 maanden geldig en kan gebruikt worden voor JumpCamp en Jump4Joy in Temse en Waasmunster.

Wanneer en waar?

Er is geen les op feest- en brugdagen.

Temse: donderdag 20u30
Waasmunster: dinsdag 20u00

Klik hier om te reserveren