BBB

BBB pakt de drie belangrijkste B’s van je lichaam aan, namelijk Buik, Benen en Billen! In slechts een uur tijd train je al deze ‘probleem gebieden’ met behulp van cardio- en krachtoefeningen. Door de ideale combinatie van cardio- en krachttraining verbrand je veel calorieën, en werk je tegelijkertijd aan het strakker maken van je lichaam! BBB is daarom de perfecte fitness workout voor personen die willen afvallen en aan hun conditie willen werken.

 

Tijdens een BBB workout zal je op plezierige wijze werken aan onderdelen als kracht, balans, vitaliteit en conditie. Door het gebruik van diverse materialen train je altijd op een gevarieerde manier. Tijdens de les wordt bijvoorbeeld gewerkt met gewichtjes en steps, maar ook met je eigen lichaamsgewicht.

 

Naast krachtoefeningen bevat iedere BBB les ook een aantal cardio oefeningen. Deze cardio oefeningen geven je lichaam een extra boost om maximaal calorieën te verbranden. Door de variatie aan oefeningen is BBB een zeer toegankelijke groepsles. Dus of je nu jong of oud bent, een beginner of gevorderde, BBB is een groepsles voor iedereen!

Benodigdheden:
– sportschoenen (geen zwarte zolen)
– sportkledij
– handdoek
– water

Kostprijs:
7 euro per les of 60 euro per 10 beurtenkaart. De kaart is 6 maanden geldig en kan gebruikt worden voor Zumba, BBB, Piloxing en Strong by Zumba. De kaart kan op de 3 locaties (Temse, Waasmunster en Sint-Amands) gebruikt worden.

Wanneer en waar?
Waasmunster: woensdag 20u00 (let op geen les in juli, op 01/08, 25/12, 31/12)