BBB

*************Corona update****************

Sinds 1 juli mogen we terug binnen sporten met 50 personen. Wij gaan niet met 50 personen tegelijk sporten aangezien we dit niet verantwoord vinden naar de oppervlakte toe. Een coronamaatregel die blijft gelden is dat er gereserveerd dient te worden. Gelieve te reserveren via onze website www.bootiecamp.be. Wij dienen  deze lijst in Coronatijden minimum 2 weken bij te houden. Wij mogen nu binnen sporten met een maximum aantal personen. Annuleer tijdig (minimum 24u op voorhand) je plaatsje indien je niet kan komen. Anderen gaan blij zijn om je plaatsje te kunnen innemen.

Bij binnenkomst dien je je handen te ontsmetten aan het tafeltje waar je aanwezigheid genoteerd wordt. Daarna mag je doorlopen naar een vak. Dit vak is heel de les voor jou bestemd.

**********************************************

BBB pakt de drie belangrijkste B’s van je lichaam aan, namelijk Buik, Benen en Billen! In slechts een uur tijd train je al deze ‘probleem gebieden’ met behulp van cardio- en krachtoefeningen. Door de ideale combinatie van cardio- en krachttraining verbrand je veel calorieën, en werk je tegelijkertijd aan het strakker maken van je lichaam! BBB is daarom de perfecte fitness workout voor personen die willen afvallen en aan hun conditie willen werken.

Tijdens een BBB workout zal je op plezierige wijze werken aan onderdelen als kracht, balans, vitaliteit en conditie. Door het gebruik van diverse materialen train je altijd op een gevarieerde manier. Tijdens de les wordt bijvoorbeeld gewerkt met gewichtjes en steps, maar ook met je eigen lichaamsgewicht.

Naast krachtoefeningen bevat iedere BBB les ook een aantal cardio oefeningen. Deze cardio oefeningen geven je lichaam een extra boost om maximaal calorieën te verbranden. Door de variatie aan oefeningen is BBB een zeer toegankelijke groepsles. Dus of je nu jong of oud bent, een beginner of gevorderde, BBB is een groepsles voor iedereen!

Benodigdheden:
– sportschoenen (geen zwarte zolen)
– sportkledij
– handdoek
– water

Kostprijs:
8 euro per les of 70 euro per 10 beurtenkaart. De kaart is 6 maanden geldig en kan gebruikt worden voor Zumba, BBB, Piloxing en Strong by Zumba. De kaart kan op de 3 locaties (Temse, Waasmunster en Sint-Amands) gebruikt worden.

Wanneer en waar?
Waasmunster: woensdag 20u00 (let op geen les in juli, op 01/08, 25/12, 31/12)